Dr. Shoyeb

Desvenlafaxine, a serotonin and norepinephrine reuptake inhibitor (SNRI), is indicated for the treatment of major depressive disorder (MDD). The efficacy of Desvenlafaxine has been established in four short-term (8-week, placebo-controlled studies) and two maintenance studies in adult outpatients who met DSM-IV criteria for major depressive disorder.

Hapytab ER Tablet (Extended Release) সম্পর্কে বিস্তারিত জেনে নিন এই লিঙ্ক থেকে Hapytab ER