বিবাহ এর ইংরেজি marriage ; taking a wife; wedding; matrimony; wedlock; alliance; nuptial tie; union; consortium.

ব‌িবাহ এর ইংরেজি wedding; marriage; wedding day; matrimony; hymen; wedlock; match; nuptial; espousal; union;

বিবাহ এর ইংরেজি marriage ; taking a wife; wedding; matrimony; wedlock; alliance; nuptial tie; union; consortium.

ব‌িবাহ এর ইংরেজি wedding; marriage; wedding day; matrimony; hymen; wedlock; match; nuptial; espousal; union;