দয়া এর ইংরেজি grace; kindness; compassion; kindliness; charity; commiseration; love; loving; favour; favor; beneficence; benignity; goodness; goodwill; affability; amiability; amicability; geniality; office; graciousness; clemency;

দয়া এর ইংরেজি Kindness; pity; compassion; mercy; tenderness; sympathy; favor.