Dr. Shoyeb

Dicloxacillin is indicated in Boils, Carbuncles, Cellulitis, Endocarditis, Folliculitis, Impetigo, Mastitis, Osteomyelitis, Otitis externa, Pneumonia, Septic Arthritis, Staphylococcal skin infections, Streptococcus Septicaemia, Surgical Prophylaxis, Throat infections

Betaclox Powder for Suspension সম্পর্কে বিস্তারিত জেনে নিন এই লিঙ্ক থেকে Betaclox